Legutóbbi feltöltés:
2017. május 4.PayPal facebook twitter

 Gyors, biztonságos
Gyorsan, egyszerűen és teljesen biztonságosan tudod kifizetni CsiniRuhától rendelt új és használt ruhákat a PayPal rendszer segítségével!

RSS  

Valid HTML 4.01 TransitionalAdatvédelmi nyilatkozat

RSS Kérünk, olvasd el figyelmesen az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Weboldalunk használatának megkezdésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozat feltételeit.

CsiniRuha tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait, és mindent megtesz a látogatók személyes adatainak védelméért.
A webhely legtöbb lapja úgy is látogatható, hogy nem szükséges személyes információk közlésére.

A vásárláshoz azonban szükség van bizonyos adatokra, amelyek tárolását és felhasználási módját ez a dokumentum hivatott ismertetni. A weboldalunkon az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

A weboldalon összegyűjtött adatokhoz kizárólag CsiniRuha fér hozzá.
CsiniRuha nem használja fel a birtokába jutó személyes adatokat arra, hogy kéretlen leveleket küldjön üzleti ajánlatairól, hirdetéseiről.
Alkalmanként hírlevelet küldünk, melynek célja a felhasználókkal való kapcsolattartás.
A hírlevélről leiratkozáshoz szükséges link a hírlevélben található.

A fentiekben említett adatok, amelyek bizonyos esetekben személyes adatoknak minősülhetnek, kezelésének célja a weboldalunkon nyújtott szolgáltatások hatékonyabb működtetése, minőségének fenntartása, a weboldal látogatottsági statisztikáinak készítése, a weboldal használata vagy működtetése során esetlegesen felmerülő hibák és a weboldal ellen irányuló támadási kísérletek elhárítása.

A megadott adatokat nem nyilvános adatként kezeljük, aztokat csak a felhasználók felé történő esetleges kommunikáció során használjuk fel, de semmi esetben sem adjuk ki harmadik félnek.
(Kivételt képez az adatszolgáltatásra vonatkozó törvényi kötelezettség.)
Az oldalra bárki regisztrálhat, a regisztráció ingyenes.

A CsiniRuha webáruház használata során megadott és egyébként a CsiniRuhához került személyes adatok kezelése tekintetében a CsiniRuha maradéktalanul betartja az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény és az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről szóló 226/2003. (XII. 13.) Kormányrendelet, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, továbbá a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit és előírásait.

Szerzői jogok

A http://csiniruha.hu/ domain és az e címen található weboldal, valamint annak tartalma az üzemeltető tulajdonát képezi.
Kivételt képeznek ez alól a regisztrált felhasználóink által küldött hozzászólások, melyek a felhasználó tulajdonát képezik és azokkal nem feltétlenül értünk egyet.

A weboldalon megjelent tartalom CsiniRuha adatbázisának részét képezi, így a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A § alapján szerzői jogi védelem alatt áll.

Tilos CsiniRuha előzetes írásos hozzájárulása nélkül a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.
A weboldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a weboldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Tilos továbbá CsiniRuha előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Honlapunk a Medimix Trio Bt. tárhelyén van elhelyezve. A szolgáltató hibájából bekövetkezett esetleges károkért (pl. ha a szolgáltatás nem elérhető) CsiniRuha semmilyen felelősséggel nem tartozik.

Weboldalkészítés: webmeszler.hu Telefonszámunk:
+36 20 999-6088
E-mail címünk:
info@nullcsiniruha.hu
CsiniRuha © 2010
webszerkesztés:webmeszler.hu ● design:Kovács Adrienn