Legutóbbi feltöltés:
2017. május 4.PayPal facebook twitter

 Gyors, biztonságos
Gyorsan, egyszerűen és teljesen biztonságosan tudod kifizetni CsiniRuhától rendelt új és használt ruhákat a PayPal rendszer segítségével!

RSS  

Valid HTML 4.01 TransitionalKedves Látogató!

Engedd meg, hogy bemutassuk Neked a CsiniRuha létrejöttének célját, elképzeléseit, mellyel szeretnénk Neked és gyermeked különleges elvárásainak megfelelni.

Mind az újszülötteknek, mind a kisgyermekeknek egyedi, elegáns, exkluzív ruházatot ajánlunk különböző alkalmakra, valamint egy stílusban és designban szintén megfelelő öltözéket a mindennapokra.

CsiniRuha egyedisége tükrözi termékeink egyedülálló minőségét, stílusát: Az újonnan világra érkezőket megillető tiszta eleganciát és szépséget.

CsiniRuhát azzal a céllal hoztuk létre, hogy kiszolgáljuk azon vásárlói réteg igényeit, akiknek fontos a minőség, a praktikum, lényeges szempont a design és az egyéni stílus, egyben meghatározó a kényelem és az elegancia.

Webáruházunkban olyan neves gyártók termékeit fedezheted fel, mint a Next, a Ladybird, a Mothercare valamint Gap. Ezen cégek fél évszázados szakmai tapasztalattal, nagy odafigyeléssel készítik évről évre tavaszi-nyári, illetve őszi-téli kollekciójukat a legifjabb generáció számára.
A nagy tapasztalat, az alapanyagok megfelelő kiválasztása, a ruhák tervezése, szabása, a kézi hímzések egyedisége teszi még ünnepélyesebbé a családi összejöveteleket, születésnapokat, keresztelőket.

Fontosnak tartjuk, hogy a ruhákat mossuk, vasaljuk és vállfán tároljuk, amíg eljutnak Hozzád.
CsiniRuha termékei Angliából származnak, egyesével válogatva. Kézzel hímzett díszítések, elegáns kiegészítők, exkluzív alapanyagok, divattervezők által megálmodott design teszik egyedivé, különlegessé a nálunk megtalálható ruhadarabokat. A Csiniruha fő profilját a legkisebbeket megillető szépség és elegancia alkotja, miközben szem előtt tartja, hogy a praktikumnak, a játéknak, az egyszerűségnek is fontos szerepe van egy gyermek életében.

Szeretettel várunk webáruházunkban!

Weboldalkészítés: webmeszler.hu Telefonszámunk:
+36 20 999-6088
E-mail címünk:
info@nullcsiniruha.hu
CsiniRuha © 2010
webszerkesztés:webmeszler.hu ● design:Kovács Adrienn