Legutóbbi feltöltés:
2017. május 4.PayPal facebook twitter

 Gyors, biztonságos
Gyorsan, egyszerűen és teljesen biztonságosan tudod kifizetni CsiniRuhától rendelt új és használt ruhákat a PayPal rendszer segítségével!

RSS  

Valid HTML 4.01 TransitionalÁrugarancia

Árugarancia Téves megrendelés:
Amennyiben rendelésedet tévesen vagy véletlenül adtad le, lehetőséged van a megrendelés törlésére vagy módosítására.
Kérjük lehetőség szerint e-mailben, telefonon vagy faxon küldd el nekünk a megrendelés azonosítószámát (a visszaigazoló e-mailben található kód) illetve egyes tételek törlése esetén a törölni kívánt ruha cikkszámát.

Vásárlástól való elállás joga:
Amennyiben kézhezvétel után úgy döntesz, hogy mégsem kéred a ruhákat, lehetőséged van indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Erre a 17/199. kormányrendelet ad lehetőséget.
Kérjük, hogy az átvételt követően 8 munkanapon belül jelezd nálunk e-mailben, faxon vagy telefonon ha a ruhákat szeretnéd visszaküldeni. Kérjük a ruhákról a CsiniRuha címkét ne távolítsd el, azzal együtt küldd nekünk vissza.
A visszaküldés költsége téged terhel.
A visszaküldött ruha beérkeztét követően állapotát ellenőrizzük, majd árát visszautaljuk neked, vagy kérésednek megfelelően az összeget levásárolhatod webáruházunkban.

Sérült termékek cseréje:
Új termék esetén, amennyiben a termék felbontása után derül ki, hogy sérült, és ez a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett a terméken, akkor cserelehetőséget biztosítunk.
Amennyiben a raktárunkon ugyanolyan termék megtalálható, vagy beszerezhető, a sérült termék helyett másikat küldeni. Ha ez nem megoldható árát visszautaljuk neked, vagy értékét levásárolhatod webáruházunkban.
Ez a lehetőség nem mindig áll fenn használt ruha vásárlása esetén, mivel ezekben az esetekben általában egyedi termékekről van szó, az árát visszautaljuk neked, vagy értékét levásárolhatod webáruházunkban.

Hibás teljesítés:
Hibás teljesítés esetén szavatosságra, jótállásra vonatkozó igényedet a Ptk-ban és a 49/2003 (VII.30) GKM rendeletben foglaltak szerint kezeljük.

Fogyasztóvédelem:
A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján érhetőek el.
Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.S.) számú Korm. rendelet szabályai az irányadóak.
A szerződés nyelve magyar.

Weboldalkészítés: webmeszler.hu Telefonszámunk:
+36 20 999-6088
E-mail címünk:
info@nullcsiniruha.hu
CsiniRuha © 2010
webszerkesztés:webmeszler.hu ● design:Kovács Adrienn