Legutóbbi feltöltés:
2017. május 4.PayPal facebook twitter

 Gyors, biztonságos
Gyorsan, egyszerűen és teljesen biztonságosan tudod kifizetni CsiniRuhától rendelt új és használt ruhákat a PayPal rendszer segítségével!

RSS  

Valid HTML 4.01 TransitionalFoglalás

Foglalás A Foglalás opciónk célja, hogy regisztrált tagjaink gyűjtögethessenek 2-3 feltöltés között, ezzel elsősorban a postaköltséget szeretnénk csökkenteni.

A foglaláshoz regisztráció szükséges, ezért kérjük, mielőtt a ruhákat a kosaradba helyeznéd, regisztrálj weboldalunkon.

Tehát ha megtetszik valamelyik termékünk és szeretnéd lefoglalni, nincs más dolgod, mint a Kosárba tenni, majd pedig bejelentkezés után kattints a "Kosár tartalma" gombra. Ezt követően megjelennek a kosaradban lévő termékek. A listán jelöld be a lefoglalni kívánt termékeket, majd kattints a "Lefoglalom" gombra és vidd végig a folyamatot.
Ezzel a terméket más számára a foglalás idejére hozzáférhetetlenné tesszük.
A foglalás maximális ideje 2 hét, ezután automatikusan törlődik. A foglalás lejárta,mindig az elsőnek lefoglalt termék időpontjától számítandó.
Egyszerre legfeljebb 30 terméket foglalhatsz le.

Foglalásod akkor sikeres, ha a foglalás jóváhagyása után megjelenik "A foglalás sikeres" felirat, majd nemsokára e-mailben kapsz egy automata értesítőt a rendszertől, mely összefoglalja a foglalás adatait. Amennyiben mégsem kapnál, értesíts minket az info@nullcsiniruha.hu e-mail címen.

Kérjük, csak akkor foglald le a terméket, ha ezt 2 héten belül meg is akarod vásárolni.
A lefoglalt termékek csak egyszerre rendelhetők meg.

Ha valamelyik terméket mégsem kívánod megrendelni, akkor bejelentkezés után megjelenő saját menüdben kattits a "Foglalásaim" menüpontra és töröld a terméket a foglalások körül, ezzel visszahelyezed a polcra.

Amennyiben a lefoglalt termék(ek) a foglalást követően nem lett(ek) megrendelve, ezek a termékek visszafoglalása már nem lehetséges, a Vásárló ezeket a ruhadarabokat csak megrendelni tudja, foglalni nem!

Ha további kérdésed lenne, kérjük, bátran írj nekünk az info@nullcsiniruha.hu emailcímre!

Weboldalkészítés: webmeszler.hu Telefonszámunk:
+36 20 999-6088
E-mail címünk:
info@nullcsiniruha.hu
CsiniRuha © 2010
webszerkesztés:webmeszler.hu ● design:Kovács Adrienn