Legutóbbi feltöltés:
2017. május 4.PayPal facebook twitter

 Gyors, biztonságos
Gyorsan, egyszerűen és teljesen biztonságosan tudod kifizetni CsiniRuhától rendelt új és használt ruhákat a PayPal rendszer segítségével!

RSS  

Valid HTML 4.01 TransitionalGYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mikor lesz újabb feltöltés?
Általában minden héten minimum egyszer feltöltünk újabb ruhákat, azonban minden alkalom előtt küldünk Hírlevelet. Ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, itt megteheted.
Bővebben a feltöltésekről pedig itt olvashatsz.

Mennyi ideig tudom a ruhákat lefoglalni?
A lefoglalt ruháidat 14 napig foglaljuk le számodra, ez idő alatt meg kell rendelned őket. A foglalási rendszerünkről további részleteket itt olvashatsz.

Hol tudom az adataimat (név/cím) módosítani?
A személyes adataidat, nevet, címet, szállítási címet, bejelentkezés után a saját menüben a következő menüpontra kattintva tudod módosítani: adataid módosítása.

Regisztrálás után nem sikerül a belépésem, mit tegyek?
A regisztráció után az általad megadott e-mail címre kapsz tőlünk egy üzenetet, amíg nem kattintasz ebben a levélben levő linkre, addig a regisztrációd nem lesz aktív és nem fogsz tudni belépni. A regisztráció aktiválására 72 óra áll rendelkezésedre.
Fontos! Ha az e-mail pár órán belül nem érkezne meg postafiókodba, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@nullcsiniruha.hu email címen.

Elfelejtettem a jelszavamat. Mit tegyek?
Kattints az elfelejtett jelszó menüpontra, írd be a regisztráció során megadott felhasználói neved és e-mail címed, ezt követően új jelszót küldünk neked, melyet a bejelentkezés után tudsz megváltoztatni.

A foglalásaimat hol tudom törölni?
Ha valamelyik terméket mégsem kívánod megrendelni, akkor kosaradban lévő termék mellett található "Törlés" gombra kattintva tudod visszahelyezni a polcra.

Miközben nézelődtem, a kosaramból eltűntek a ruhák!
Ez abban az esetben fordulhat elő, ha a böngésződ nem támogatja a cookie-kat (sütiket).
Alapértelmezetten minden böngésző támogatja, de ha munkahelyedről vagy internet kávézóból netezel, akkor előfordulhat, hogy ott le van tiltva. Kérj segítséget a rendszergazdától.

Értesítést kértem egy lefoglalt ruhára, mikor megkaptam az e-mailt, hogy felszabadult, a ruha újból foglaltként szerepelt. Hogy lehetséges?
Amikor egy lefoglalt ruha újból felszabadul, mindenki aki értesítőt kért, egyszerre kapják az e-mailt, hogy a ruha újból kapható. Így aki a leggyorsabban foglalja le újból, azé a ruha.

A rendelésem leadása után mégis módosítanám a kiválasztott szállítási módot. Mit tegyek?
Kérlek, írj nekünk e-mailt mihamarabb, és ha még nem adtuk át a futárnak a csomagodat, módosítunk a kívánságod szerint

A megrendelt ruhák nem lettek jók méretben. Hogyan tudom őket visszaküldeni?
Amennyiben kézhezvétel után úgy döntesz, hogy mégsem kéred a ruhákat, lehetőséged van indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Kérjük, hogy az átvételt követően 8 munkanapon belül jelezd nálunk e-mailt, faxon vagy telefonon, ha a ruhákat szeretnéd visszaküldeni. Kérjük a ruhákról a CsiniRuha címkét ne távolítsd el, azzal együtt küldd nekünk vissza.

Hol tudom visszanézni az előzőleg lefoglalt/megrendelt ruhákat?
Visszanézni az előzőleg lefoglalt/vagy megrendelt ruháidat az Korábbi megrendeléseid menüpontban látod.

Korlátlan mennyiségben tudom lefoglalni a megtetszett ruhadarabokat?
Nem, egyszerre legfeljebb 30 terméket tudsz lefoglalni.
Ha megrendeled a lefoglalt termékeket, ismét lefoglalhatsz újabb 30 darabot.Weboldalkészítés: webmeszler.hu Telefonszámunk:
+36 20 999-6088
E-mail címünk:
info@nullcsiniruha.hu
CsiniRuha © 2010
webszerkesztés:webmeszler.hu ● design:Kovács Adrienn